Wie wij zijn

JAZO

Even voorstellen: JAZO! Bewind

Wij zijn JAZO! Bewind: een organisatie die mensen ondersteunt en helpt op financieel gebied. Dit is ooit begonnen als hobby en nu uitgegroeid tot werk. Ervaring heeft ons geleerd dat zelf de financiën regelen voor sommigen lastig tot niet te doen is. Dit kan door verschillende redenen en levensgebeurtenissen komen. JAZO! Bewind regelt de geldzaken voor u. Zo heeft u deze zorgen niet meer en kunt u zich richten op andere belangrijke dingen. Wij werken samen met verschillende bewindvoerders en organisaties uit de omgeving. Door al onze kennis te bundelen, zijn wij sterker en zorgen wij voor een oplossing die goed bij u past.


JAZO Bewind

Mijn naam is Jesper Zonneveld. Van mijn interesse heb ik mijn werk kunnen maken. In mijn werkverleden heb ik ervaren dat steeds meer mensen (tijdelijk) niet hun eigen financiën kunnen beheren. Zo heb ik tijdens mijn werk in een casino mensen met verslavingen gezien die hun geld verspeelden. Bij de bank zag ik mensen die geldzaken niet meer snapten, doordat de maatschappij het hen lastiger maakt.

Toen ik merkte wat een enorme impact dit op het leven van mensen kan hebben en de problemen die hieruit voort kunnen komen, raakte ik betrokken. Na vrijwilligerswerk als schuldhulpverlener te hebben gedaan ben ik mij verder gaan verdiepen in het sociale aspect. Bij de bank kwam ik in aanraking met bewindvoerders. Dit is precies wat ik zocht: een manier om mensen te beschermen tegen problemen wanneer zijzelf niet voor hun geldzaken kunnen zorgen.

Beschermingsbewind doe ik graag transparant en in goed overleg. Ik denk mee met lastige situaties en geef met plezier een duwtje in de juiste richting. Om er een succes van te maken moeten, naar mijn mening, zowel de klant als bewindvoerder hun best doen. Dit zorgt voor een fijne samenwerking tussen beide partijen.


Contactgegevens
JAZO! Bewind
06 – 2130 8422 (bellen of WhatsApp)
info@jazobewind.nl
Postbus 379
1940 AJ Beverwijk

Of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


%d